Logo 112Wageningen

Laatste afgelopen Evenementen

Aankomst Sinterklaas in de Wageningse Haven

Hij komt, hij komt…..die lieve goede Sint. Zaterdag 12 november komt Sinterklaas met zijn Pieten aan in de Wageningse Haven. De brandweer en watersportvereniging VADA varen met de stoomboot mee. Om 13.00 uur verwelkomt burgemeester Floor Vermeulen hem. Ook kinderburgemeesters Kathy en Janne zijn van de partij. Vanuit de haven vertrekt de Sint naar het […]

Brandweerevent 2022

Hart van Holland Berencamperweg 12, Nijkerk

Staat het Brandweerevent 2022 al in jouw agenda? Een dynamisch event, waar het delen van kennis centraal staat! Laat je op 12 en 13 oktober inspireren tijdens het Brandweerevent.

World Police and Fire Games 2022

Voor het eerst in de geschiedenis komen de World Police & Fire Games (WPFG) naar Nederland. Met maar liefst 10.000 deelnemers uit 70 landen en 63 sporten, verdeeld over 30 locaties in Nederland, is Rotterdam het kloppend hart van dit internationale event. Van 22 tot en met 31 juli 2022 ontmoeten brandweer, politie, Douane en […]

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.