Logo 112Wageningen

Redactie brand 0 reactie(s) vr 20 januari 2023, 19:21

Appartementen aan de Van Uvenweg in Wageningen ontruimd na brand in oven

Laatst bijgewerkt: vrijdag 19:21 uur
WAGENINGEN – Appartementen aan de Van Uvenweg Wageningen zijn vrijdagavond ontruimd na brand. In één van de appartementen was brand ontstaan in een oven.

De vader en moeder hadden iets in de oven gezet waarna ze het appartement verlieten. De zoon van het echtpaar lag echter te slapen, op dat moment begon de brand in de oven. Het appartement stond vol met rook.

De brandweer heeft deze bewoner uit het appartement gehaald. Hij was niet op de hoogte van de brand hij had niks meegekregen hij dacht dat hij nog tijd had om wat spullen bij elkaar te pakken maar dat is echter niet-toegelaten door de brandweermannen.

Omdat het slachtoffer een tijdje in de rook had gelegen moest hij nagekeken worden in de ambulance, echter had hij daar geen zin in en hij wilde weg, de politie probeerde hem ervan te overtuigen dat hij toch even nagekeken moest worden.

Uiteindelijk kwam de ambulance ter plaatse en hebben die persoon nagekeken, hij mankeerde echter niks en hoefde niet mee met de ambulance.

112 Melding

17:55:31 20-01-23 P 1 BGM-01 BR woning (appartement) Woongebouw Van Uvenweg Wageningen 073151 073131 Blusgroep 2 spoed Wageningen Brandweer Wageningen GelderlandMidden

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.