Logo 112Wageningen

Redactie brand 0 reactie(s) za 07 januari 2023, 7:20

Appartementen ontruimd in Rhenen vanwege woningbrand op derde verdieping

RHENEN – De brandweer van Rhenen is zaterdagmorgen gestuurd naar de Korenbloemstraat waar op de 3e etage een woningbrand is gemeld. De brandweer heeft opgeschaald naar ‘Middelbrand’ in verband met de waterwinning.

Volgens P2000 kwam de eerste 112melding om 06:20 uur binnen bij de hulpdiensten. Het gaat om een flatwoning op de derde verdieping.

Volgens de politie en de veiligheidsregio is de brand snel geblust en raakte niemand gewond. De brandweer heeft andere appartementen van het complex geventileerd en gecontroleerd op CO. De woning waar de brand woedde liep flinke schade op.

Hoe de brand ontstaan is, is niet bekend. Vermoedelijk heeft een wasdroger op de 3e etage vlam gevat.

112 Rhenen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Rhenen lees je in onze categorie 112 Nieuws Rhenen. Alle 112 alarmeringen uit Rhenen kan je live volgen via 112 meldingen Rhenen.

Locatie

112 Melding

06:29:31 07-01-23 P 1 (Middel BR) BR woning (flat) Korenbloemstraat Rhenen 098994 093241 OvD groep A Brandweer Veenendaal Utrecht

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.