Logo 112Wageningen

Redactie ongeval 0 reactie(s) zo 02 april 2023, 7:32

Auto botst frontaal tegen boom in Wageningen; vier jonge mannen gewond

WAGENINGEN – Bij een eenzijdig auto ongeval zijn in de nacht van zaterdag op zondag vier gewonden gevallen. Op de Nijenoord Allee is rond 04:15 uur een auto met vier inzittenden frontaal op een boom in de middenberm gebotst. Alle inzittenden moesten per ambulance naar het ziekenhuis gebracht worden.

De bestuurder betrof een 19-jarige man uit Ede. De overige inzittenden waren twee mannen uit Ede (19 en 25 jaar) en één man uit Bennekom (20 jaar).

Het letsel van de slachtoffers is niet bekend maar zeker twee ambulances zijn met spoed richting het ziekenhuis gereden. Agenten deden ter plaatse onderzoek naar de aanrijding. Het lijkt erop dat de auto met een flinke snelheid vanaf de richting van de Lawickse Allee net voorbij de Ooststeeg in de buitenberm is gekomen en vervolgens in de middenberm op de boom is gebotst.

Door het ongeval was de Nijenoord Alle afgesloten voor verkeer. De auto is voor technisch onderzoek in beslag genomen en word afgesleept door een bergingsbedrijf. De gemeente kwam ter plaatse om het wegdek te reinigen omdat er een flinke hoeveelheid olie uit de auto is weggelopen.

Een drugs en alcoholtest zijn afgenomen bij de bestuurder. De test bleek negatief te zijn.

Video

112 Melding

04:14:00 02-04-23 Aanrijding letsel Kortenoord Allee Wageningen Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.