Redactie brand 0 reactie(s) zo 19 maart 2023, 2:46

Brand in voormalige school Renkum na harde knal

RENKUM – Zaterdagavond rond 23:40 werd de brandweer gealarmeerd voor een brand in het voormalige Albert Schweitzerschool aan de Goudsbloemstraat in Renkum.

Als snel werd de brand opgeschaald naar grote brand diverse Korpsen uit de regio kwamen brandweer Renkum assisteren.

Er was sprake van hevige rookontwikkeling aan de voorzijde en het dak van het pand. De brand zou bij het jongerencentrum begonnen zijn.

Omwonenden hadden rond uitbreken van de brand en keiharde knal gehoord en vervolgens een groepje jongeren zien wegrennen. Of die jongeren iets met de brand te maken  hebben wordt door de politie onderzocht.

Tijdens de brand zijn twee omstanders onwel geworden beide personen zijn nagekeken in de ambulance.

In het voormalige schoolgebouw zijn meerdere clubs verenigingen en instanties gevestigd. De brandweer onderzoekt op dit moment of zij ook schade hebben opgelopen.

Deel dit artikel

Locatie

112 Melding

23:54:39 18-03-23 P 1 BGM-01 (Middel BR) BR onderwijs Albert Schweitzerschool Goudsbloemstraat Renkum 079391 073097 072941 OvDROGS spoed Brandweer Arnhem GelderlandMidden

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.