Logo 112Wageningen

Redactie zakelijk 0 reactie(s) di 17 oktober 2023, 15:35

Edenaar signeert zijn boek op pop-up boekenmarkt

BENNEKOM – Edenaar Jaap van Ree komt zaterdag 28 oktober naar de pop-up boekenmarkt in Bennekom. Op de Dorpsstraat 19 signeert hij van 13.30 tot 15.00 uur zijn boek ‘ULO/MAVO Bennekom’ over zijn tijd op Vossenvelde in Bennekom. “Zo heb je wel een heel origineel cadeau om met de feestdagen te geven aan een oud-leerling of -leerkracht van deze Bennekomse middelbare school “, zegt Huibert van Verseveld van Huib History Books, eigenaar van de boekenmarkt.

Natuurlijk kunnen bezoekers ook vragen stellen aan Van Ree en samen herinneringen ophalen. In het boek staan verhalen over de leraren en gebeurtenissen in de klas die Van Ree meemaakte. Hij zat op de school van 1964 tot 1969. Jaap van Ree (77), die zelf leraar werd, vond zijn tijd op de ULO onder leiding van de heer Van den Berg een bijzondere tijd in zijn leven.

Zijn boek met herinneringen hierover kwam uit in september. Het is niet het eerste boek dat Van Ree schreef. Eerdere uitgaven zijn ‘Terug naar de schoolbank’ over zijn lagere school aan de Anton Mauvestraat in Ede-Zuid, ‘Toen Ede-Zuid nog Ede-Zuid was’, ‘Het Christelijk Streeklyceum in al zijn voegen’ en ‘Van oude markt tot koopzondag’.

Alle vijf boeken kunnen worden aangeschaft en gesigneerd bij de pop-up boekenmarkt op 28 oktober van 13.30 tot 15.00 uur. De pop-up is dit jaar nog open op 27 en 28 oktober, 3 en 4 november, 24 en 25 november en tijdens de Dickens Fair met kraam op 8 en 9 december. Meer informatie? Ga op Facebook naar Huib History Books of bel 0641607620.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.