Logo 112Wageningen

Redactie ongeval 0 reactie(s) do 16 november 2023, 16:47

Fietsster aangereden door auto op fietspad in Wageningen

WAGENINGEN – Op de binnenhaven in Wageningen is vanmiddag een fietsster gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. De vrouw fietste over het fietspad van de Nijenoord Allee.

Een automobiliste die vanaf een bedrijfsterrein aan de binnenhaven kwam zag de fietsster over het hoofd. Het slachtoffer raakte gewond aan haar heup. Ze werd in de ambulance nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

112 Wageningen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Wageningen lees je in onze categorie 112 Nieuws Wageningen. Alle 112 alarmeringen uit Wageningen kan je live volgen via 112 meldingen Wageningen.

112 Melding

15:53:56 16-11-23 Aanrijding letsel (personenauto, fiets) Binnenhaven Wageningen 725213 Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.