Logo 112Wageningen

Redactie overig 1 reactie(s) wo 26 juli 2023, 22:15

Groepje aangevallen in Wageningen tijdens uitlaten hond; twee gewonden

WAGENINGEN – Op de Rooseveltweg in Wageningen zijn vanavond twee personen gewond geraakt nadat zij werden aangevallen. Een groepje van drie waren de hond aan het uitlaten toen zij onverwacht werden aangevallen. Vermoedelijk bestond de aanvallende partij uit een jongen en twee meiden.

De politie was is grote getale aanwezig. Het eerste slachtoffer liep in ieder geval verwondingen aan haar gezicht. Zij zakte voor aankomst in berm in elkaar. Vervolgens werd het tweede slachtoffer onwel en ging ook door de knieën. Voor hem kwam een tweede ambulance ter plaatse. Beiden zijn in de ambulance onderzocht en naar het ziekenhuis gebracht.

De Rooseveltweg was in de richting Noordwest geruime tijd afgesloten. Volgens de politie zou er sprake zijn van een langer lopend conflict. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.