Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 05:14:50 P Gm-inci-01 Hv Assistentie Ambu Van Der Waalsstraat Wageningen 073131 073139 Prio Eenheid | ATBR team 1 Politie Regionaal GelderlandMidden
zondag 16 december 2018
TOP NIEUWS

GISTEREN 15|12

KESTEREN - Zo ziet het bedrijfspand in Kesteren er uit een dag na de grote brand die een koelloods volledig in de as legde. Nu is de ravage pas echt goed zichtbaar. In de loods van Van Soest Coldstores aan de Meezendreef werden bevroren champignons opgeslagen in plastic kratten. Die hebben vlam gevat.

 

De brand woedde vrijdag 14 december. De rookontwikkeling was fors en te zien vanaf de A15, die aan het bedrijventerrein grenst. Rond 21.30 uur liet de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid (VGZ) weten dat de brand onder controle is.

 

De Veiligheidsregio ...

1/1

WOENSDAG 12|12

NEDERLAND - Transport en Logistiek Nederland (TLN) en de politie ontvangen signalen over criminelen die proberen rijdende vrachtauto's open te breken. Deze en vorige week waren er meerdere incidenten, bij vrachtauto's die vertrokken vanuit Tilburg.

 

​​De politie en TLN vragen vervoerders waakzaam te zijn en medewerkers te informeren over deze vorm van ladingdiefstallen.

 

Blijf rijden en bel 112
Politie en TLN vragen transportbedrijven hun chauffeurs te instrueren om alert te zijn op personenauto's die voor de vrachtauto gaan rijden, zodat de vrachtauto gedwongen wordt ...

1/1

WOENSDAG 12|12

REGIO - Op donderdag 13 december 2018 vindt een informatieavond plaats voor eigenaren van asbestverdachte daken in het gebied rond Ederveen. Organisatoren zijn de Land- en Tuinbouworganisatie (LTO), Gelders Agrarisch Jongeren Kontakt (GAJK) en Dorpshuizen en Kleine kernen (DKK) samen met Asbestdakenteam De Vallei. De informatieavond vormt de start van een project in 'De Vallei'. Het project biedt eigenaren ondersteuning bij de sanering van hun asbestdaken.


Asbestdaken in De Vallei

Aanleiding voor de informatieavond en het gehele project is het asbestdakenverbod dat na 2024 ingaat. Het ...

ZATERDAG 08|12

RANDWIJK - Een auto is zaterdagavond 8 december aan de Veerweg bij Randwijk te water geraakt. In de auto zaten twee personen. Het te water raken gebeurde bij de veerpont richting Wageningen.

 

De brandweer is met meerdere duikteams ter plaatse. Vermoedelijk zijn er geen personen meer te water.  Brandweeruikers en oppevlakteredders brandweer zoeken de omgeving van de auto af op eventuele personen.

 

De auto raakte door nog onbekende oorzaak te water. De veerbaas kon voorkomen dat de auto afdreef door deze tegen de wal vast te drukken. Inmiddels is duidelijk ...

ZATERDAG 08|12

GELDERLAND - Het liep zaterdag 8 december niet echt storm bij de demonstraties van de 'gele hesjes' in Arnhem. De demonstranten zijn boos op de groeiende kloof tussen de burgers en de overheid.

 

In het Sonsbeekpark in Arnhem hadden zich twaalf mensen verzameld. Ze hadden een spandoek bij zich met daarop de tekst 'De leugen regeert' en gingen een stukje lopen. Er waren net iets meer demonstranten dan agenten en handhavers van de gemeente.

 

Niet alleen in Arnhem is gedemonstreerd door mensen in gele hesjes. Ook in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam gingen mensen met een hesje ...

DONDERDAG 13|12

Jongeren die zich melden als slachtoffer van fraude, zijn meestal online opgelicht. Het gaat vaak om aankopen als schoenen, games of telefoons. Scholieren.com maakte een filmpje speciaal voor deze doelgroep.

 

We kopen steeds meer online, zeker rond de feestdagen. Maar helaas groeit ook het aantal meldingen van nepwebwinkels. Daarom gaat Luca de straat op om te testen hoe goed scholieren nepwebwinkels kunnen herkennen.

 

De video is gemaakt in samenwerking met Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid.

ZONDAG 02|12

ECHTELD / EDE - Zaterdagavond omstreeks 18.20 uur raakten een 15-jarige jongen en een 39-jarige vrouw uit Ede ernstig gewond bij een aanrijding op de A15 bij Echteld. De vrouw en de jongen zijn met spoed overgebracht naar een ziekenhuis in Utrecht. De 15-jarige jongen is aan zijn verwondingen overleden. De vrouw werd met spoed geopereerd. Onderzoek moet uitwijzen wat de feitelijke toedracht is geweest van het ongeval.


Voor zover als nu bekend is lijkt het erop dat één auto een klapband kreeg en tegen de vangrails tot stilstand kwam. Dit had tot gevolg dat er een tweede auto tegenaan ...

Agenda

Zaterdag 14 september

10:00
Hoogezand

Headlines

Kabinet wil telefoonverbod op de fiets
Aantal stemmen:
  2074
76%
  Goed idee!

15%
  Bekeur alleen appende fietsers

9%
  Gebruik telefoon op fiets is veilig

WAGENINGEN 24Webvertising