Redactie — 1121 reactie(s) — do 02 december 2021, 16:06

Jongeman met geweld van zijn spullen beroofd op fietspad in Wageningen

WAGENINGEN – Gisteravond, woensdag 1 december 2021, omstreeks 22.00 uur, werd een 16-jarige jongeman met geweld van zijn spullen beroofd. Dit gebeurde op het fietspad Dijkgraaf.

Door twee jongens op een scooter werd hij klemgereden, werd hij geduwd en geslagen en moest zijn spullen afgeven. De jongens op de scooter zijn vervolgens weggereden over de Dijkgraaf in de richting van Wageningen. Vervolgens reden zij rechtsaf de wijk Noordwest in.

Zo’n incident heeft een behoorlijke impact op het slachtoffer en ook op het veiligheidsgevoel van iedereen in de omgeving. Daarom is de politie direct een onderzoek gestart om de verdachten van dit strafbare feit op te sporen.

Daar kunt u bij helpen. Hebt u gisteravond rond 22.00 uur iets gezien of gehoord in de omgeving van de Dijkgraaf en/of omgeving Peppelsteeg dat hier mogelijk mee te maken heeft? Neem dan alstublieft contact op met de politie.

Of woont u in het omcirkelde gebied en hebt u camera’s die mogelijk iets hebben opgenomen dat hier mee te maken heeft? Denk aan een videodeurbel, beveiligingscamera’s of mogelijk camera’s in uw voertuig. Dan hoort de politie dat uiteraard ook graag! U kunt de politie bereiken via telefoonnummer 0900-8844

0 0 stemmen
Tip of opmerking? ✉️ ons!
Deel dit artikel

Locatie

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mar
Mar (@guest_18)
Offline
1 maand geleden

Er staan amper huizen daar en al helemaal niet met deur aan de kant van de fietspaden🤔😥

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons