Logo 112Wageningen

Redactie brand 0 reactie(s) vr 23 juni 2023, 5:01

Korte maar felle schuurbrand aan de Lawickse Allee in Wageningen

WAGENINGEN – Vannacht rond 2:00 uur werden politie en brandweer gealarmeerd voor een schuurbrand aan de Lawickse Allee in Wageningen. De schuur is eigendom van een meubelmaker, en lag vol met hout. Omdat er meerdere schuren aangrenzend zijn en de snelle brand ontwikkeling werd de brand al snel opgeschaald naar middelbrand.

Ter plaatse konden politie en brandweer moeilijk de plaats van de brand betreden. De voor en de zijkant van de tuin waren moeilijk begaanbaar. Tevens zat er in een steeg een brand hek die op slot bleek te zitten.

Een 2e blusploeg kon via de achterkant wat beter bij de vuurhaard komen. Hierdoor bleef de brand beperkt tot maar een schuur. Het sein brand meester kon rond 2:45 uur worden gegeven.

De brandweer heeft bij de bewoners nog metingen verricht, maar dat bleek allemaal normale waardes te zijn.
Er vielen geen gewonden.

Salvage komt ter plaatse eerste ondersteuning en schade afhandeling.

112 Melding

01:56:37 23-06-23 P 1 BON-02 BR bijgebouw (keet/hok/schuurtje) Lawickse Allee Wageningen 073131 Blusgroep 3 spoed Wageningen Brandweer Wageningen GelderlandMidden

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.