Logo 112Wageningen

Redactie misdaad 0 reactie(s) vr 17 november 2023, 17:37

Lange achtervolging eindigt bij kinderopvang in Wageningen; verdachte aangehouden

WAGENINGEN – Een achtervolging is vanmiddag geëindigd in Wageningen. De bestuurder van een auto sloeg op de vlucht nadat politie hem wilde controleren op de A15 bij Dodewaard. De politie startte een achtervolging die liep via de A50 en vervolgens tot een einde kwam in Wageningen.

De verdachte reed zich vast op de Churchillweg bij een kinderopvang. Daar heeft hij verschillende fietsen geramd. Vervolgens is de verdachte gaan rennen.

Na een korte zoekactie met hulp van de poliehelikopter is de verdachte op de Spelstraat bij een snackbar Bonny & Clyde aangehouden.

Meerdere politie voertuigen liepen schade op. Volgens de politie voorlichter gaat het om drugs gerelateerde feiten. De zaak wordt verder onderzocht.

112 Wageningen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Wageningen lees je in onze categorie 112 Nieuws Wageningen. Alle 112 alarmeringen uit Wageningen kan je live volgen via 112 meldingen Wageningen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.