Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 18:30:58 Geertjesweg Wageningen 6706EC 100580 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-101

Ambulance 07-101

zaterdag 15 december 2018
Vraag het de specialist - 112 Wageningen

Vraag het de specialist

Hieronder vindt u een overzicht van onze partners, ook wel lokale specialisten! Als we een probleem hebben, of een vraag beantwoord willen hebben is het tegenwoordig heel normaal dat we hier naar op zoek gaan via Google. Echter staat het internet vol met verschillende oplossingen en antwoorden op uw probleem of vraag. Hoe weet u nu of u de juiste kiest?

Om de hoek woont de specialist! Voor veel mensen is de drempel te hoog om bij de specialist naar binnen te lopen. Men denkt al vaak dat dit geld kost. Op deze pagina kunt u onder elke partner op de knop “Vraag onze specialist” drukken. De redactie stuurt de ingezonden vragen door naar de specialist.

Minimaal wordt elk kwartaal 1 vraag beantwoord door elke specialist. Bij veel ingestuurde vragen breiden we dit uit naar maximaal 3 per kwartaal. Uit de ingezonden vragen wordt door de redactie een keuze gemaakt. U kunt u vraag met uw eigen gegevens insturen, echter is het ok mogelijk uw vraag anoniem in te sturen. Uw vraag en het daarbij horende antwoord wordt als nieuwsbericht op de website geplaatst, tevens zal deze zichtbaar blijven onder de partner waar aan de vraag is gesteld. Vaak zijn er meer mensen die met hetzelfde probleem of vraag rondlopen als u! Zo helpen we elkaar.

Hout Advocaten

Uitgangspunt 1: de mens staat centraal

LETSELSCHADE: Wij bieden persoonlijke juridische bijstand aan cliënten die slachtoffer zijn geworden van een verkeersongeval, bedrijfsongeval of een medische fout en daardoor financiële schade hebben opgelopen.

ARBEIDSRECHT: Wij geven juridische bijstand bij geschillen op of over de werkvloer, of bij ontslagprocedures en treden op voor zowel de werkgever als werknemers

HUURRECHT: Wij staan u bij als het gaat om het opstellen en beoordelen van de huur/verhuur van bedrijfsruimtes en particuliere woonruimtes

CONTRACTENRECHT: Wij adviseren u bij overnames, het sluiten van contracten, en de ontbinding van vennootschappen. Wij zijn gericht op het midden- en kleinbedrijf.

Uitgangspunt 2: bij de tijd zijn is actueel

Wij vinden het belangrijk om steeds up to date te zijn en op de hoogte te blijven van de laatste juridische ontwikkelingen.

Uitgangspunt 3: u heeft recht op kwaliteit

Wij zijn aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten LSA, de vereniging van Advocaten Slachtoffers Personenschade ASP.

Wij bezitten bovendien het Keurmerk Letselschade. Wij zijn lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht.

Hout Advocaten

Mr. Hélène van Hout

Hélène van Hout is no nonsense, pragmatisch en doelgericht. Zij is sinds 27 jaar actief als letselschade-advocaat. Haar kernbegrippen als juriste: kritisch, oplossingsgericht en betrokken. Creatief en inventief, vooral met betrekking tot de ontwikkeling van niet eerder beproefde strategieën om te komen tot een optimaal resultaat voor het slachtoffer. Haar credo: “hard op de zaak met hart voor de mens”. Contact? [email protected]


De meest recente vragen

Hout Advocaten

> Ongeval met kinderen (deel II)

Letselschade: aansprakelijkheid bij verkeersongeval met kinderen

Hout Advocaten

> Ongeval met kinderen

Letselschade: aansprakelijkheid bij verkeersongeval met kinderen

Hout Advocaten

> Letselschade

Na twaalf jaar eindelijk een vergoeding

Hout Advocaten

> Verjaringstermijn letselschade

Verjaringstermijn Letselschade na een verkeersongeval

Hout Advocaten

> Hondenbeet

Letselschade door hondenbeet. Wat is een reële vergoeding?

Hout Advocaten

> Letselschade tijdens douchen

Wat te doen bij Letsel opgelopen in de douche na een sportwedstrijd?