Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 21:46:13 Leeuweriksweide Wageningen 6708LH 14763 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-116

Ambulance 07-116

woensdag 20 februari 2019

MAANDAG 01|06

Moeder in bijzijn van kinderen met geweld van tas beroofd

De vrouw raakte bij het voorval lichtgewond, kinderen hevig geschrokken maar gelukkig ongedeerd

WAGENINGEN - In Wageningen is maandagochtend op de Pomona een moeder in bijzijn van haar kinderen met geweld van haar tas beroofd. De vrouw raakte bij het voorval lichtgewond. De politie heeft nog vergeefs naar de dader gezocht en roept getuigen op te reageren.

 Het 43-jarige slachtoffer wilde vanochtend omstreeks 08.15 uur haar kinderen (basisschool leeftijd) naar school brengen toen zij bij haar flat werd belaagd door een jonge man die het op haar rugtas voorzien had. De man wist na een schermutseling er met de rugtas van de vrouw vandoor te gaan.

 De vrouw was bij de schermutseling lichtgewond geraakt, haar kinderen waren hevig geschrokken maar gelukkig ongedeerd gebleven.

 Door getuige achternagezeten

De dader was een blanke man van ongeveer 20 jaar, met een slank sportief postuur. Hij droeg onder meer een zwarte jas tot op de heup en een capuchon. Hij was te voet weggevlucht richting de rotonde aan de Van Uvenweg. Een getuige had hem nog achternagezeten maar raakte de overvaller kwijt op de Hazenkamp. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op te reageren.

Locatie