Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 15:41:23 Jan J. De Goedestraat Wageningen 6709TD 47353 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-107

Ambulance 07-107

woensdag 19 juni 2019

MAANDAG 07|01

Edenaar krijgt bezoekje van politie na beledigende teksten op Facebook

Wat zou jij een gepaste straf voor deze man vinden?

EDE - Veel mensen die de politie volgen op Facebook doen dit om te helpen bij het oplossen van strafbare feiten. Daarnaast zijn er volgers die interesse hebben in het werk van de politie.


Kennelijk is er ook nog een andere reden om ons te volgen. In ieder geval voor de 25-jarige Edenaar die gisterenavond de onderstaande teksten naar de politie stuurde.

 

Ondanks zijn ontevredenheid blijft deze man de politie om hulp vragen om zijn problemen op te lossen. Na het lastigvallen van het noodnummer hebben agenten vorig jaar al eens zijn telefoons in beslag genomen. Deze man, die de afgelopen jaren al drie keer is vervolgd voor belediging, was het bij verschillende incidenten kennelijk niet eens met ons optreden. Dan kan uiteraard. Als "scheidsrechter van de samenleving" hebben wij vaak te maken met meerdere partijen waarbij soms een partij niet blij met ons is. Dat begrijpen wij en het is ook logisch dat daar emotie bij komt kijken. Toch zijn er grenzen en laten wij ons bijvoorbeeld niet beledigen of bedreigen.

 

Na overleg met de Officier van Justitie, gaat de politie deze man voor het uiten van de onderstaande teksten vervolgen voor belediging. De verdachte heeft inmiddels bezoek gehad van de politie en hij zal zich moeten komen verantwoorden. De zaak zal dan opnieuw bij Justitie aangeboden worden.

Foto's
1/1
Reacties
Reactie van N heeft een slechte score. Toon reactie
Score: -16
G zegt: spacer
Sorry N, ik vind je reactie echt kansloos.

Onderbouw op zijn minst wat je weergeeft in je reactie, reageer anders lekker niet. Het is nogal wat als het zo is wat je zegt. Dat zijn geen kleine misstanden dan!

En nee, ik ben het roerend eens met de agenten in kwestie, je laat je niet zomaar beledigen, ik beledig jouw ook niet en dan verwachtende dat je het er maar bij laat.
08-01-19 13:32
Score: 0
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie