Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 15:15:48 Plantsoen 6701AS Wageningen 81224 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-116

Ambulance 07-116

donderdag 14 november 2019

ZONDAG 25|08

Drie mannen proberen studente te beroven in Wageningen

Van de daders ontbreekt ieder spoor

WAGENINGEN - Zaterdagavond rond 23:45 uur is een studente aangevallen door drie mannen. Het vond plaats op de Haarweg tegenover de studentencomplexen. Vorige week was het ook al raak op de Haarweg. Daar werd een meisje van haar tas beroofd. Afgelopen week werd ook al een meisje lastig gevallen in de buurt van de Campus. Of de 3 zaken met elkaar te maken hebben is niet bekend.


Een studente fietste vanaf de Marijkeweg de Haarweg op, om naar huis te gaan. Ineens kwamen er 3 personen uit de struiken. De vrouw schrok hier hevig van en zette het vervolgens op een lopen. Zij liet hierbij haar fiets achter en verloor een schoen. Hierop zijn de verdachte personen een zandpad ingerend. Wat de intentie van de aanval was is niet duidelijk. De vrouw miste in ieder geval niets.

 

De fiets werd door een passant half in de sloot aangetroffen, hij vertrouwde het niet waarop hij de politie heeft gebeld, deze waren inmiddels al door het slachtoffer gebeld. De schoen werd later door de politie aangetroffen op het wegdek aan de Haarweg.

 

De politie is met meerdere voertuigen aan het zoeken geweest in de omgeving. Van de verdachten ontbreekt ieder spoor.

 

Wie heeft er zaterdagavond tussen 23.30 en 0.00 uur iets opvallends gezien in de buurt van de Haarweg? Of zijn er mensen in de buurt van de Haarweg die camerabeelden hebben van dit tijdstip waarop een mogelijke verdachten te zien zijn? Bel dan vandaag nog met de politie via 0900-8844.

 

On Saturday night August 24, between 11.30 PM and midnight, a student was attacked by 3 men, whom wanted to steal the student's purse. They did not succeed and the student managed to get away.


The police is urgently looking for witnesses of this attempted robbery. Did you see or hear anything out of the ordinary around this time? Then please contact the police on phone number +31900 8844 or anonymously on number +31800 7000.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines