Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 07:42:22 (dia) Kruisstraat 6707DS Wageningen 82731 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-107

Ambulance 07-107

vrijdag 10 juli 2020

ZATERDAG 14|09

Brandweer wedstrijden in Harskamp

De politie trof na een inbraakmelding een inbreker aan, de mannen hebben daarna geprobeerd de sporen te wissen en een keukenblok in de brand gestoken.

HARSKAMP - Bij de brandweer van Harskamp zijn zaterdag de landelijke finale wedstrijden gehouden in de klasse TAS-HD. De ploegen kregen een brandmelding bij Machinebedrijf Brink aan de Molenweg.

 

De politie trof na een inbraakmelding een inbreker aan, de mannen hebben daarna geprobeerd de sporen te wissen en een keukenblok in de brand gestoken. De brand sloeg al snel over naar de ruimte erachter waar een CV ruimte in de brand kwam te staan. Twee daders moesten in het pand gered worden en het vuur moest geblust worden. De ploegen kregen een pittige inzet voor de kiezen. Uiteindelijk bleek er ook nog een kleine doorslag te zijn in een kantoor van een werkplaats. Deze moest ook geblust worden maar omdat deze achter een wand zat moest men goed op zoek.

 

Landskampioen van de klasse TAS-HD is geworden korps Zutphen.

 

1: Zutphen

2: ASK t'Harde

3: Loppersum

4: Zwijndrecht

5: s'Gravendeel

6: Kootwijkerbroek

7: Putten

8: Brakel

9: Ravenstein

Reacties
Goos van Voorthuisen zegt: spacer
Geweldig gedaan ....ook als je als 5e van 8 korpsen uit de strijdt komt en op landelijke wedstrijdt nuveau moet strijden er zijn heel veel goede punten gemaakt...Van Harte Gefeliciteerd brandweer 's-Gravendeel !
15-09-19 17:33
Score: 4
Willemijn Bos zegt: spacer
Echt Super gaaf!! Van Harte gefeliciteerd Zutphen! En alle andere natuurlijk.
16-09-19 10:24
Score: 0
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines