Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 00:01:29 Meidoornplantsoen 6706DC Wageningen 23064 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-107

Ambulance 07-107

vrijdag 21 februari 2020

 

WOENSDAG 25|09

Jongen uit Veenendaal opgepakt voor gewapende overvallen en straatroof

Deze dadergroep zou al sinds eind 2018 actief zijn in Veenendaal en het nabijgelegen Kesteren

VEENENDAAL / KERSTEREN - Op donderdag 18 april 2019 vallen rond 10.00 uur drie mannen een juwelierszaak binnen aan de Hoofdstraat in Kesteren. Eén van hen bedreigt de juwelier en de andere twee slaan de vitrines stuk. Vervolgens graaien ze zoveel mogelijk sieraden tussen het gebroken glas vandaan.


De juwelier dacht direct te zien dat één van de daders een nepwapen bij zich droeg. Hij probeert hem zijn zaak uit te werken en moet dat bekopen met een aantal klappen tegen het hoofd. Het slachtoffer raakt daarbij gewond.


Terwijl de drie overvallers met de buit proberen weg te rijden op een scooter, reageert een alerte getuige. Hij duwt één van de overvallers van de scooter en gaat bovenop hem zitten; deze 16-jarige wordt aangehouden. De andere twee verdachten ontsnappen wél. De politie is nog op zoek naar deze verdachten.

 

Deze dadergroep zou al sinds eind 2018 actief zijn in Veenendaal en het nabijgelegen Kesteren. Bij een van de overvallen in Veenendaal is een in Ede gestolen scooter gebruikt.

 

Een verdachte was al door een omstander aangehouden. De recherche heeft woensdag 25 september ook een jongen uit Veenendaal aangehouden. De recherche kan nog steeds tips gebruiken.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie
 
 

Headlines