Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 01:59:17 Bgm-01 Br Wegvervoer (auto) Wijkcentrum Pomphorst Pomona Wageningen 073131 Prio Hoog Eenheid | Blusgroep 3 spoed Wageningen Brandweer...
vrijdag 03 april 2020

ZONDAG 09|02

Autobranden in Wageningen blijven aanhouden [video]

De eigenaar heeft de brand proberen te blussen met een poederblusser en een emmer water

WAGENINGEN - In de nacht van zaterdag op zondag 9 februari is aan de Haverlanden in Wageningen wederom een auto uitgebrand. Ditmaal betrof het een bedrijfsbus. Dit is de vierde autobrand die 's nachts rond dezelfde tijd uitbreekt.

 

Getuigen hadden eerder in de nacht een klap gehoord, maar zagen verder niets. Omstreeks 3.20 uur werden omwonenden wakker van weer een knal. Een getuige zag een persoon een steeg in vluchten en de auto in brand staan. De vlammen sloegen uit de bus.

 

Als eerste werden een aantal gasflessen veilig weggezet. De eigenaar heeft daarna de brand proberen te blussen met een poederblusser en een emmer water. Vervolgens heeft hij samen met bewoners proberen te redden wat er te redden viel. Hierbij raakte de eigenaar licht gewond aan zijn handen. Hij is in de ambulance onderzocht, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

 

De brandweer heeft vervolgens het voertuig afgeblust. De politie heeft sporen veilig gesteld.

Video's
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines