Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 15:36:14 Aanrijding Met Letsel Ritzema Bosweg Arboretumlaan Wageningen Prio Eenheid | Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)
zondag 12 juli 2020

VRIJDAG 29|05

Politie verwacht grote toeloop naar de Wageningse uiterwaarden

Het advies is de auto thuis te laten om zo parkeeroverlast te voorkomen

WAGENINGEN - Voor het pinksterweekend verwacht de politie Wageningen vanwege het fraaie warme weer een grote toeloop naar de Wageningse uiterwaarden. Om dat in goede banen te leiden zijn door de Gemeente Wageningen een aantal (verkeers)maatregelen genomen. Zo zal de Pabstsendam worden afgesloten voor gemotoriseerd verkeer en alleen toegankelijk zijn voor bestemmingsverkeer. Dat geldt ook voor Aan de Rijn dat wordt afgesloten thv de Veerweg. Verder zal er extra toezicht zijn bij de havenkade aan 't Stek zijn nabij de boteninlaat.

 

Het advies is de auto thuis te laten om zo parkeeroverlast te voorkomen. De boa's en politie zullen de komende dagen toezicht houden. Natuurlijk blijft onverminderd van kracht om 1,5 meter afstand van elkaar te houden; ook op de stranden. Verder vragen wij van bezoekers om hun afval mee te nemen en het strand netjes achter te laten.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines