Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 13:37:42 Nicolay, Huisarts Haagsteeg 6708PM Wageningen 144867 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-111

Ambulance 07-111

dinsdag 24 november 2020

ZATERDAG 18|07

Inbraak bij tennisvereniging NVLTB in Wageningen

Zaterdagochtend liepen drie mannen met beeldschermen onder de arm over de Rozenstraat in Wageningen

WAGENINGEN - In de nacht van vrijdag 17 juli 2020 op zaterdag 18 juli is er bij de tennisvereniging NVLTB ingebroken. De vereniging is gevestigd op het sportpark aan de Bornsesteeg in Wageningen.

 

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben. Bijzonder is om te melden dat er omstreeks 06:00 uur zaterdagochtend 3 mannen lopend met beeldschermen onder de arm over de Rozenstraat in Wageningen zijn gezien. Mocht u deze mannen ook hebben zien lopen of heeft u camerabeelden waar deze mannen mogelijk op te zien zijn, dan komt de politie graag met u in contact via 0900-8844.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines