Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 16:59:31 Ns Station Ede Wageningen Stationsplein 6711PN Ede 9899 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-105

Ambulance 07-105

zaterdag 23 januari 2021

DONDERDAG 30|07

Bestelbus in de greppel tijdens uitwijkmanoeuvre in Ederveen

Om het voertuig weer op de weg te krijgen werden eerst een aantal pogingen door collega's van de bestuurder ondernomen

EDERVEEN - Woensdagavond 29 juli rond 20.45 uur is een bestelbus tijdens een uitwijkmanoeuvre in de greppel geraakt aan de Munnikeweg in Ederveen.

 

Omdat de N224 wordt vernieuwd is deze tussen De Klomp en Renswoude volledig afgesloten voor verkeer. Er is een omleidingsroute ingesteld welke onder andere over de Munnikeweg in Ederveen loopt. Op deze weg is een bestelbus tijdens het uitwijken voor een ander voertuig in de zachte berm gereden en vervolgens de sloot in gezakt. Om het voertuig weer op de weg te krijgen werden eerst een aantal pogingen door collega's van de bestuurder ondernomen, toen dat niet bleek te lukken is er door de politie een bergingsbedrijf besteld.

 

Omdat de berm erg zacht was hebben de berger en de eigenaar samengewerkt om de bus weer op de weg te krijgen, dit is uiteindelijk gelukt rond 00.20 uur. Tijdens het bergen was ook de omleidingsroute geblokkeerd waardoor de lijnbussen ook niet konden rijden.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines