Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:34:08 Wur Sporthal De Bongerd Geb. Bornsesteeg 6708PE Wageningen 9370 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-105

Ambulance 07-105

donderdag 21 januari 2021

WOENSDAG 12|08

Brandweer in de regio hele dag druk met stormschade

Aan de Blankespoorsedijk in Lunteren vielen op een stuk van enkele honderden meters 22 bomen om

REGIO - Flinke buien en windvlagen zorgden dinsdagavond niet alleen voor verkoeling, maar ook voor stormschade. Op verschillende plekken zijn bomen omgewaaid, woningen beschadigd geraakt en is wateroverlast ontstaan.

 

Op sommige plekken sloeg het noodweer wel erg hard toe. ProRail meldt dat aan het spoor bij Barneveld spoedreparaties moeten worden uitgevoerd omdat technische onderdelen door de bliksem waren vernield. Aan de Blankespoorsedijk in Lunteren vielen op een stuk van enkele honderden meters 22 bomen om.

 

Vandaag is de brandweer de hele dag druk geweest met omgewaaide bomen zoals bijvoorbeeld aan de Luntersekade in Ederveen, de Meulunterseweg in Lunteren en de Wesselseweg in Barneveld.

Video's
Reacties
Timon zegt: spacer
Fascinerend, die omgevallen bomen. Staan (of eigenlijk 'liggen') haaks op hun 'familie'. Surrealistisch. Net gevallen soldaten die in het heetst van de strijd gedisciplineerd ten onder gaan.

Gelukkig mocht het hier nog meevallen. In Schotland werden de gevolgen van klimaatverandering schokkend zichtbaar toen door een aardverschuiving een trein verongelukte met drie doden tot gevolg.
13-08-20 19:33
Score: 0
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines