Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 12:21:19 Generaal Foulkesweg 6703DS Wageningen 10227 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-116

Ambulance 07-116

zaterdag 23 januari 2021

WOENSDAG 04|11

Verdachte aangehouden vanwege betrokkenheid bij dood van vrouw in Nijkerk

Momenteel is nog niet duidelijk hoe de vrouw om het leven is gekomen

NIJKERK - De politie heeft een 46-jarige vrouw uit Amsterdam aangehouden vanwege de betrokkenheid bij een ernstig misdrijf tegen een 85-jarige vrouw die dinsdag dood werd aangetroffen. In de nacht van maandag op dinsdag 3 november zou bij haar zijn ingebroken via de achterdeur van haar woning aan het Br├╝cknerlaantje in Nijkerk en hebben de dader(s) de vrouw om het leven gebracht. Of er uit de woning ook iets is buit gemaakt, is nog onduidelijk.

 

De politie is naar eigen zeggen nog altijd druk bezig om te onderzoeken wat zich precies in de woning heeft afgespeeld. Momenteel is nog niet duidelijk hoe de vrouw om het leven is gekomen.

 

Getuigen gezocht

Als er mensen zijn die de bewuste avond iets opvallends hebben gezien of gehoord, hoort de politie dat graag. Zij heeft nog een aantal vragen openstaan waar ze hulp goed kunnen gebruiken: wie heeft er de afgelopen dagen iets opvallends gezien of gehoord rond het Br├╝cknerlaantje? Zijn er mensen die in de omgeving camera's hebben die op de straat gericht zijn? Ook bij andere informatie over het mogelijke slachtoffer komen zij graag in contact met inwoners. Tips doorgeven kan via tel. 0900-8844. Anoniem informatie delen kan via 0800-7000.

 

Zie ook:

Foto's
1/3
Video's
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines