Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:34:08 Wur Sporthal De Bongerd Geb. Bornsesteeg 6708PE Wageningen 9370 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-105

Ambulance 07-105

donderdag 21 januari 2021

MAANDAG 09|11

Gewonde vrouw Nijkerk is dochter van overleden vrouw, verdachte is bekende van de slachtoffers

Verdachte uit Amsterdam is heengezonden

NIJKERK - Uitvoerig onderzoek toont aan dat het overleden slachtoffer, dat op dinsdag 3 november in een woning aan het Brucknerlaantje in Nijkerk werd aangetroffen, de 85-jarige bewoonster is. Momenteel is het onderzoek naar haar overlijden nog in volle gang.


Afgelopen zaterdag 7 november werd de 46-jarige vrouw uit Amsterdam wederom aangehouden, nadat zij eerder was heengezonden. Lees meer informatie hierover in het vorige persbericht.
De vrouw is zaterdag aangehouden in een woning in Nijkerk. In de woning trof de politie een gewond persoon aan. De 46- jarige vrouw is opnieuw aangehouden voor betrokkenheid bij het overlijden van de 85- jarige bewoonster van de woning aan het Bruckerlaantje en voor het incident dat zich in de woning afspeelde waar zij zich zaterdag 7 november bevond, ten tijde van haar aanhouding. Zaterdag 7 november werd er ook een 47-jarige man uit Amsterdam aangehouden voor betrokkenheid bij het tweede incident in een woning in Nijkerk.

 

Verdachte heengezonden
De 47-jarige man uit Amsterdam, die afgelopen zaterdag 7 november werd aangehouden voor betrokkenheid bij het tweede incident in een woning in Nijkerk, is zondagmiddag 8 november heengezonden. Nader onderzoek toont aan dat de man niet betrokken is geweest bij het tweede incident in de woning op zaterdag 7 november. De man is niet langer verdachte in deze zaak.

 

Onderzoek in volle gang
De vrouwelijke verdachte wordt verdacht van betrokkenheid bij het overlijden van de 85-jarige bewoonster, die op dinsdag 3 november werd aangetroffen in haar woning aan het Brucknerlaantje in Nijkerk. De vrouw wordt ook verdacht van betrokkenheid bij het incident van zaterdag 7 november. Wat haar ten laste wordt gelegd voor het tweede incident, dat plaatsvond op zaterdag 7 november, is echter nog niet bekend. Dat zal moeten blijken uit het politieonderzoek. Het onderzoek is in volle gang. De verdachte wordt op dinsdag 10 november voorgeleid aan de rechter- commissaris.

 

Veel vragen over de relatie tussen de verdachte en de slachtoffers
De politie ziet dat er veel vragen leven over de relatie tussen de verdachte en de twee slachtoffers. Het gaat hierbij om de overleden bewoonster van het Brucknerlaantje en de persoon die zaterdag 7 november gewond werd aangetroffen in een woning. De gewonde persoon die werd aangetroffen in een woning, afgelopen zaterdag 7 november, is de dochter van de overleden 85-jarige vrouw. De 46-jarige verdachte is een bekende van de slachtoffers. Meer mededelingen kan de politie op dit moment niet doen.

 

Zie ook:

Foto's
1/3
Video's
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines