Logo 112Wageningen

Redactie 112 0 reactie(s) ma 17 november 2014, 12:09

Winkel inbrekers dankzij getuigen in kraag gevat

Laatst bijgewerkt: zondag 16:48 uur

WAGENINGEN – In Wageningen heeft de politie in de vroege ochtend van zondag 16 november twee mannen aangehouden na een inbraak in een winkel. De twee konden mede dankzij getuigen in de kraag worden gevat.

 

Rond 06.45 uur zondagochtend werden buurtbewoners aan de Junustraat wakker van glasgerinkel en gestommel. Vervolgens zagen ze twee personen een winkel binnen gaan. Gewaarschuwde agenten omsingelden het pand maar troffen in eerste instantie geen personen meer aan. Uiteindelijk bleek dat de daders kennelijk via een tuin aan de achterzijde waren ontsnapt. In een naastgelegen tuin van een woning troffen agenten twee mannen aan. Het bleek te gaan om een 16-jarige Zettenaar en een 23-jarige Wageninger. De Wageninger had tijdens de inbraak snijwonden opgelopen door glasscherven en moest voor behandeling naar het ziekenhuis. Beide mannen zitten voorlopig vast.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.