Logo 112Wageningen

Redactie 112 0 reactie(s) zo 23 november 2014, 12:23

Edenaar met gestolen auto opgepakt in Wageningen

Laatst bijgewerkt: zondag 16:48 uur

WAGENINGEN – De politie heeft zaterdagmiddag 22 november in Wageningen een 27-jarige man uit de gemeente Ede aangehouden op verdenking van autodiefstal.

 Medewerkers van stadstoezicht alarmeerden zaterdagmiddag de politie nadat bij een foutief geparkeerde auto de kentekenplaten niet overeen bleken te komen met de auto. Onderzoek wees auto de het om een gestolen auto met valse kentekenplaten ging.

 Agenten hielden hierop de betreffende auto, die nog steeds in Wageningen geparkeerd stond, in de gaten. Niet veel later kwam de 27-jarige man naar de auto gelopen en kon hij worden aangehouden. 

 Hij werd overgebracht naar het politiebureau waar hij de diefstal bekende. De auto is in beslag genomen en zal aan de rechtmatige eigenaar worden teruggeven. De man is voor verder onderzoek in verzekering gesteld en politie maakt proces-verbaal op. 

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.