Logo 112Wageningen

Redactie 112 0 reactie(s) di 09 december 2014, 10:43

Wageninger met partij wiet na achtervolging opgepakt

Laatst bijgewerkt: zondag 16:48 uur

WAGENINGEN – Na een achtervolging maandagavond vanuit Wageningen heeft de politie op de A50 bij Arnhem een 40-jarige Wageninger aangehouden. De man bleek een partij wiet bij zich te hebben. Ook wordt hij verdacht van het rijden onder invloed van drugs.

 Agenten zagen de man omstreeks 19.30 uur over de Hollandseweg in Wageningen rijden. Daarbij viel op dat hij meerdere auto’s achter elkaar inhaalde op een – naar het oordeel van de agenten – roekeloze manier. Toen ze de man wilden laten stoppen ging hij er vandoor. Via Renkum en Heelsum zag de Wageninger kans de A50 op te rijden richting Utrecht. Via de A12 ging hij de A50 weer op richting Apeldoorn waarna de man alsnog stopte. In zijn auto troffen agenten drie zakken vol met hennepplanten. De man rook zelf ook naar het gebruik van wiet en werd aangehouden. Een bloedonderzoek moet uitsluitsel geven of de man onder invloed reed. Vanwege zijn rijgedrag werd zijn rijbewijs ingevorderd. De Wageninger zit voorlopig vast voor onderzoek en verhoor.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.