Logo 112Wageningen

Redactie 112 0 reactie(s) zo 18 januari 2015, 13:08

Jongen geslagen met een bierfles

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:48 uur

WAGENINGEN – Bij een vechtpartij zaterdagnacht op de Markt in Wageningen is een 18-jarige jongen uit Rhenen gewond geraakt. Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis om zich te laten behandelen. Door de politie zijn nog geen aanhoudingen verricht.

 

Agenten in burger zagen tijdens hun surveillance omstreeks 03.45 uur op de Markt een vechtpartij tussen enkele tientallen personen. Met hulp van collega’s konden de vechtenden worden gescheiden. Het slachtoffer verklaarde dat er voor hem onduidelijke reden een vechtpartij was ontstaan waarbij iemand hem sloeg met een bierfles. In een poging de slag af te weren had hij letsel opgelopen. In het tumult kon nog niet worden vastgesteld wie wat had gedaan. De politie heeft de zaak in onderzoek.

112 Wageningen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Wageningen lees je in onze categorie 112 Nieuws Wageningen. Alle 112 alarmeringen uit Wageningen kan je live volgen via 112 meldingen Wageningen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.