Logo 112Wageningen

Redactie 112 0 reactie(s) wo 11 februari 2015, 14:47

Man in arm gestoken Wageningen

Laatst bijgewerkt: zondag 16:49 uur

WAGENINGEN – Dinsdagavond 10 februari vond iets na 20.00 uur een steekpartij plaats. Dit gebeurde nabij een eetgelegenheid aan de Veerstraat en nabij het vrijheidsmonument in Wageningen. De politie is op zoek naar getuigen.

 Toen agenten ter plaatse kwamen, werd het slachtoffer aangetroffen. Hij bleek in zijn arm te zijn gestoken. Hij werd ter plaatse door ambulancepersoneel gecontroleerd en is doorverwezen naar de huisartsenpost.

 Uit eerste onderzoek kwam naar voren dat de twee donker geklede verdachten waren weggerend richting het 5-mei Plein. Op de Rooseveltweg werd één van de verdachten aangetroffen. Hij is voor verder onderzoek ingesloten. Naar de tweede verdachte is de politie nog op zoek.

 Getuigen

De politie is op zoek naar getuigen van het incident of die de verdachten mogelijk hebben gezien kort voor of na het incident. Getuigen die informatie hebben die kan helpen bij het onderzoek worden verzocht zich te melden bij de politie via 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.