Logo 112Wageningen

Redactie 112 0 reactie(s) wo 18 maart 2015, 9:43

Hennepkwekerij in horecapand Wageningen

Laatst bijgewerkt: zondag 16:49 uur

WAGENINGEN – In een horecapand aan de Markt hebben agenten dinsdagmorgen een hennepkwekerij aangetroffen. De uitbater, een 43-jarige Wageninger, is aangehouden,

 De agenten voerden en controle uit naar aanleiding van klachten over een hennepgeur. Met toestemming van de uitbater werd het hele pand gecontroleerd. In een afgesloten ruimte in de kelder troffen de politiemensen 63 hennepplanten aan. Er zijn sterke aanwijzingen dat al eerder was geoogst.

De 43-jarige man is aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

 Aanpak

De aanpak van de georganiseerde hennepteelt is een landelijke prioriteit voor de politie. Bij de aanpak is niet alleen de overheid betrokken. Ook bedrijven en verzekeraars doen er alles aan hennepteelt samen met de politie een halt toe te roepen. Mocht zich een hennepkwekerij bij u in de buurt bevinden, dan loopt u risico op brand door kortsluiting en lekkage.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.