Logo 112Wageningen

Redactie 112 0 reactie(s) do 09 april 2015, 10:56

Gewelddadige winkeldief bedreigt agent met de dood

Laatst bijgewerkt: zondag 16:49 uur

WAGENINGEN – Na een schermutseling met personeelsleden van een supermarkt aan de Arc in Wageningen woensdag heeft de politie een 26-jarige man uit die stad aangehouden. De man bedreigde ook een agent met de dood.

Getuigen zagen hoe de Wageninger diverse luxe goederen in een tas stopte en naar buiten liep zonder af te rekenen. Toen personeel de man wilde aanspreken ging hij door het lint en wilde er vandoor gaan. Toen de man door vier personeelsleden in bedwang werd gehouden kon hij aan agenten worden overgedragen. In het politiebureau bedreigde hij een van de agenten met de dood. De Wageninger zit voorlopig vast.

Geen verbaal of fysiek geweld getolereerd

De politie tolereert geen verbaal of fysiek geweld tegen politiemensen en anderen met een publieke taak en treedt er altijd tegen op. De dader wordt niet alleen strafrechtelijk maar ook financieel aangepakt voor het veroorzaken van schade. Afgesproken is dat de strafeis bij geweld tegen politiemensen en anderen met een publieke taak altijd wordt verhoogd.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.