Logo 112Wageningen

Redactie 112 0 reactie(s) ma 18 mei 2015, 13:23

Duo steelt pallets van bouwplaats Alexanderweg

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:50 uur

BENNEKOM / WAGENINGEN – In Wageningen heeft de politie zondagavond twee mannen aangehouden wegens diefstal van enkele pallets. Het duo, 24 en 65 jaar en afkomstig uit Wageningen en Austerlitz, had de pallets buitgemaakt op een bouwplaats in Bennekom.

 

Getuigen hadden de twee omstreeks 23.00 uur in de weer gezien op de bouwplaats aan de Alexanderweg en waarschuwden de politie. Die trof de mannen rijdend aan over de Mansholtlaan in Wageningen. De buit is in beslag genomen, de beide mannen zitten voorlopig vast voor verhoor.

112 Wageningen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Wageningen lees je in onze categorie 112 Nieuws Wageningen. Alle 112 alarmeringen uit Wageningen kan je live volgen via 112 meldingen Wageningen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.