Logo 112Wageningen

Redactie 112 0 reactie(s) vr 22 mei 2015, 16:19

Fietsster gewond na botsing met lijnbus

Laatst bijgewerkt: zondag 16:50 uur

WAGENINGEN – Op de kruising van de Mansholtlaan met de Kielekampsteeg in Wageningen is vanochtend een fietsster gewond geraakt. Het slachtoffer, een 26-jarige vrouw uit Bennekom, is met vermoedelijk nekletsel naar het ziekenhuis gebracht.

 Het ongeluk gebeurde omstreeks 08.10 uur. De lijnbus reed van Ede richting Wageningen en was volgens de chauffeur en getuigen bij groen licht de kruising op gereden. Op dat moment was van links uit de Kierkamperweg in Bennekom de fietser ook de kruising opgereden. De buschauffeur probeerde door krachtig remmen nog een aanrijding te voorkomen maar de fietsster raakte de achterzijde van de bus en viel op straat. Hoewel de lijnbus (een hamonicabus) vol zat met passagiers kwamen zij allen met de schrik vrij. De politie onderzoekt hoe de aanrijding heeft kunnen gebeuren.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.