Logo 112Wageningen

Redactie 112 0 reactie(s) wo 24 juni 2015, 14:52

Vrouw in auto vastgehouden en bedreigd

Laatst bijgewerkt: zondag 16:50 uur

WAGENINGEN – De politie is op zoek naar mensen die aan het begin van maandagavond 22 juni op of in de buurt van het busstation aan de Stadsbrink in Wageningen waren. Een vrouw zou daar bedreigd zijn rond 18.30 uur.

 

De vrouw stapte eerder daarvoor bij een man in een auto. De man bedreigde haar en liet haar niet meer gaan. De vrouw wist toch te ontkomen aan de Gerdesstraat en rende naar het busstation. Daar zou de man haar weer bedreigd hebben.

 

De politie is op zoek naar mensen die hier maandagavond meer van gezien hebben. Zo is de vrouw op de Gerdesstraat aangesproken door een andere vrouw, de politie wil deze getuige graag spreken. Maar ook andere mensen die hebben gezien hoe de man tegen de vrouw schreeuwde en haar bedreigde wil de politie graag spreken. U kunt de politie bellen via 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.