Logo 112Wageningen

Redactie 112 0 reactie(s) di 07 juli 2015, 12:00

Duo verdacht van inbraakpoging in garagebox

Laatst bijgewerkt: zondag 16:51 uur

WAGENINGEN – Twee mannen van 30 en 48 jaar uit Andelst en Driel zijn maandagnacht in Wageningen door de politie aangehouden op verdenking van een poging tot inbraak. Het duo kon dankzij getuigen worden gepakt.

 

Zo was door getuigen gezien dat twee mannen in de nacht van maandag op dinsdag rond 02.20 uur probeerden in te breken in een garagebox aan de Achterstraat. Toen dan kennelijk niet lukte gingen ze er in een auto vandoor. Agenten zagen kort daarop op de Thorbeckestraat een auto rijden met twee mannen erin die aan de beschrijvingen bleken te voldoen. Bovendien hadden ze een partij inbrekersgereedschap in hun auto liggen en waren de twee bekenden van de politie. Ze zitten beiden vast voor onderzoek en verhoor.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.