Logo 112Wageningen

Redactie 112 0 reactie(s) vr 31 juli 2015, 12:27

Hennepkwekerij in flat Wageningen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:51 uur

WAGENINGEN – In een flatwoning aan de Van Uvenweg in Wageningen heeft de politie donderdag een hennepkwekerij ontdekt. De kwekerij is direct ontmanteld. De politie heeft nog geen arrestaties verricht.

Agenten kwamen de hennepteelt op het spoor na een melding van de verhuurder, die zich zorgen maakte om de bewoner. Volgens de verhuurder stonden de ramen wagenwijd open en lag er een stapel post bij de voordeur terwijl op aanbellen en kloppen niet gereageerd werd. Agenten gingen binnen kijken en troffen een hennepkwekerij aan met 147 planten. Ook werd er illegaal stroom afgetapt op een brandgevaarlijke wijze. De politie is nog op zoek naar de verantwoordelijke voor de hennepteelt.

112 Wageningen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Wageningen lees je in onze categorie 112 Nieuws Wageningen. Alle 112 alarmeringen uit Wageningen kan je live volgen via 112 meldingen Wageningen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.