Logo 112Wageningen

Redactie 112 0 reactie(s) di 11 augustus 2015, 15:55

Wageninger opgepakt na slaan agent

Laatst bijgewerkt: zondag 16:51 uur

WAGENINGEN – De politie heeft maandagmiddag in Wageningen een 39-jarige man uit die stad aangehouden wegens mishandeling van een agent. De man was kort daarvoor ook al betrokken bij een vechtpartij.

Agenten gingen rond 13.30 uur poolshoogte nemen na een melding van een vechtpartij tussen twee personen op de Hoogstraat. Van een vechtpartij was geen sprake meer, omstanders wezen op de 39-jarige man die er bij betrokken was geweest. De andere partij was kennelijk vertrokken. Toen de agenten de identiteit van de 39-jarige wilden vaststellen haalde deze uit het niets uit en sloeg een van de agenten. De man werd meteen aangehouden.

Geen geweld tegen agenten

De politie tolereert geen verbaal of fysiek geweld tegen politiemensen en anderen met een publieke taak en treedt er altijd tegen op. De dader wordt niet alleen strafrechtelijk maar ook financieel aangepakt voor het veroorzaken van schade. Afgesproken is dat de strafeis bij geweld tegen politiemensen en anderen met een publieke taak altijd wordt verhoogd.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.