Logo 112Wageningen

Redactie 112 0 reactie(s) wo 09 december 2015, 17:04

Stuur van Audi A3 in trek bij dieven

Laatst bijgewerkt: zondag 16:52 uur

WAGENINGEN – Verschillende eigenaren van een Audi A3 in Wageningen kregen de laatste dagen een onaangename verrassing. Na aankomst bij hun auto bleek er te zijn ingebroken. Wat was er gestolen? Het stuur! Niet alleen in Wageningen waren de sturen van de Audi A3 in trek. Ook op andere plekken in Gelderland raakten eigenaren hun stuur kwijt bij auto-inbraken. Heeft u zelf een Audi A3, wees dan extra alert.

Bent u helaas al slachtoffer geworden van een auto-inbraak. Neem dan contact op met de politie voor het doen van aangifte. Dit kan via ons algemene telefoonnummer 0900-8844. Als u getuige bent geweest van een auto-inbraak kunt u dit nummer ook bellen. Als u ziet dat er nu ingebroken wordt, belt u natuurlijk het noodnummer 1-1-2.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.