Logo 112Wageningen

Redactie 112 0 reactie(s) di 29 maart 2016, 16:22

Politie tekent samenwerkingsconvenant met Schipper security

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:54 uur

WAGENINGEN – Afgelopen dinsdag 22 maart 2016 is er een samenwerkingsconvenant tussen de politie en Schipper security b.v. ondertekend. 

Doel van de samenwerking is het verhogen van de heterdaadkracht, zodat daders van vooral inbraken sneller kunnen worden gepakt. Daarmee willen beide partijen het veiligheidsgevoel van zowel de inwoners van de beiden gemeenten en de ondernemers verhogen.

Gezamenlijke afspraken
Hechtere samenwerking houdt onder meer in het uitwisselen van informatie, waarvoor gezamenlijke afspraken nodig zijn. Die afspraken zijn neergelegd in een samenwerkingsovereenkomst en voldoen aan de eisen die gesteld zijn in de Wet Politiegegevens (WPG) en de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). Privacybelangen zijn dus goed afgedekt.

112 Wageningen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Wageningen lees je in onze categorie 112 Nieuws Wageningen. Alle 112 alarmeringen uit Wageningen kan je live volgen via 112 meldingen Wageningen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.