Logo 112Wageningen

Redactie 112 0 reactie(s) vr 08 april 2016, 15:49

Automobilist op de Lawickse Allee beroofd door gewapende man

Laatst bijgewerkt: zondag 16:54 uur

WAGENINGEN – Op de Lawickse Allee in Wageningen is vanochtend vroeg een automobilist beroofd door een nog onbekende gewapende man. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op te reageren.

Het slachtoffer, een inwoner van Tiel, reed omstreeks 06.00 uur komende uit de richting Rhenen de rotonde op bij de Marijkeweg. Terwijl hij dat deed kwam de onbekende man de rijbaan oplopen en bedreigde de Tielenaar met een vuurwapen of iets wat daarop leek. Vervolgens zag de onbekende kans geld buit te maken en ervandoor te gaan.

Volgens het slachtoffer zou het gaan om een vermoedelijk blanke man van tussen de 30 en 40 jaar met een normaal postuur en ongeveer 1.75 a 1.80 m lang. De man droeg verder donkere kleding en was weggelopen richting Troelstraweg. Getuigen die ook iets hebben gezien van dit voorval, of die meer informatie hebben die kan helpen de dader te vinden, worden verzocht zich te melden. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.