Logo 112Wageningen

Redactie 112 0 reactie(s) ma 18 april 2016, 16:16

Wageninger gaat agenten te lijf op de Markt

Laatst bijgewerkt: zondag 16:54 uur

WAGENINGEN – Op de Markt in Wageningen heeft de politie in de nacht van zondag op maandag een 36-jarige inwoner van die stad aangehouden nadat hij agenten te lijf was gegaan.

Agenten stonden die nacht rond 00.30 uur op de Markt naar aanleiding van een melding van een mishandeling. Terwijl ze met getuigen in gesprek waren kwam de Wageninger erbij staan. Toen bleek dat de man niets met de zaak te maken had werd hem verzocht weg te gaan. Daar had de man kennelijk geen oren naar en bleef de agenten hinderen in hun werk. Nadat de agenten de man enkele keren vergeefs gesommeerd hadden te vertrekken werd hij weggeduwd. Daarop ging hij een van de agenten te lijf door hem vast te pakken. Na een schermutseling, waarbij de Wageninger zich hevig verzette, kon de man overmeesterd worden met een te hulp geschoten collega. Twee agenten raakten bij het voorval lichtgewond.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.