Logo 112Wageningen

Redactie 112 0 reactie(s) zo 01 mei 2016, 16:21

Dronken automobilist rijdt marktkramen omver

Laatst bijgewerkt: zondag 16:54 uur

WAGENINGEN – Na een melding zaterdagmiddag dat een automobilist in beschonken toestand in het centrum van Wageningen tegen marktkramen aan was gereden, ging de politie meteen poolshoogte nemen. Uit het onvermijdelijke alcoholonderzoek bleek dat de bestuurder inderdaad zwaar onder invloed was en bovendien in een auto reed terwijl zijn rijbewijs ongeldig is verklaard.

De 59-jarige inwoner van Wageningen blies een uitslag van 830 ug/l op de ademanalyse, bijna 4x zoveel als wettelijk toegestaan. Bij het natrekken van zijn gegevens bleek de man niet meer te beschikken over een geldig rijbewijs. Proces-verbaal voor het rijden onder invloed en rijden zonder rijbewijs wordt tegen hem opgemaakt. Ook namen de agenten verklaringen op van getuigen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.