Logo 112Wageningen

Redactie 112 0 reactie(s) za 14 mei 2016, 16:59

Beschonken bromfietser in botsing met fietser

Laatst bijgewerkt: zondag 16:54 uur

WAGENINGEN – Een 46-jarige bromfietser uit Wageningen is vrijdagochtend betrapt op rijden onder invloed van alcohol nadat hij op het Plantsoen in Wageningen rond 10.45 uur in botsing was gekomen met een fietser.

De aanrijding viel mee, beide bestuurders bleven ongedeerd. Maar de bromfietser bleek onder invloed, hij blies op het politiebureau 700 ug/l, ruim drie keer meer dan maximaal is toegestaan voor een ervaren bestuurder. Zijn rijbewijs werd ingevorderd. Krap twee uur later, zag de politie de man weer rijden. Dit keer is de man aangehouden, opnieuw voor rijden onder invloed en ook voor rijden met een ingevorderd rijbewijs. Hij blies dit keer nog steeds 660 ug/l. De man moet zich binnenkort voor de rechter verantwoorden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.