Logo 112Wageningen

Redactie 112 0 reactie(s) vr 15 juli 2016, 16:45

Wageninger (80) opgelicht door malafide klusjesmannen

Laatst bijgewerkt: zondag 16:55 uur

WAGENINGEN – Een 80-jarige inwoner van Wageningen is voor duizenden euro’s opgelicht door malafide klusjesmannen. De politie werd donderdag getipt door een bank, waar de transactie plaatsvond.

Volgens een melding van de bank, waar de Wageninger klant is, zouden er buitengewoon hoge bedragen worden opgenomen en vertrouwde men het niet. Toen agenten bij de bank aankwamen bleek er al te zijn betaald en was de klusjesman reeds verdwenen. Volgens de Wageninger had hij werkzaamheden aan het dak van zijn huis laten uitvoeren. Toen de agenten dit verifieerden bleek dat er geen sprake van was. Ook het inschrijvingsnummer bij de Kamer van Koophandel en het adres van het bedrijf wat op de ‘rekening’ stond bleken niet te bestaan. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. De politie waarschuwt alert te zijn op dit soort praktijken: ga niet zomaar in zee met lieden die aan de deur komen maar maak zelf afspraken met erkende bedrijven.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.