Logo 112Wageningen

Redactie 112 0 reactie(s) za 23 juli 2016, 15:44

Man met stiletto en vuurwapen aangehouden op de Lawickse Allee

Laatst bijgewerkt: zondag 16:55 uur

WAGENINGEN – De politie heeft op zaterdag 23 juli rond 02.00 uur een 46-jarige Wageninger aangehouden in verband met verboden wapenbezit en mogelijk ook het gebruik van een vuurwapen.

De politie kreeg die nacht melding van een getuige dat iemand met een vuurwapen op een gebouw aan de Lawickse Allee in Wageningen zou schieten. De politie ging direct ter plaatse en trof inderdaad iemand aan die voldeed aan het signalement. De man werd door de politie-agenten met vuurwapen benaderd, maar die hoefden niet te worden gebruikt. De man werd aangehouden (waarbij wat gepast geweld moest worden gebruikt) en in zijn tas werden onder meer een stiletto en een vuurwapen aangetroffen. De man werd meegenomen naar het bureau. Nader onderzoek volgt.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.