Logo 112Wageningen

Redactie 112 0 reactie(s) zo 21 augustus 2016, 7:44

Bestuurder snorscooter gewond bij botsing met boom

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:55 uur

WAGENINGEN – Zondagmorgen rond 05.35 uur meldde een hardloper aan de politie dat op de Grintweg een scooterrijder tegen een boom was gereden en bewusteloos op de grond lag. Toen agenten ter plekke kwamen was de man bij kennis, gedroeg zich recalcitrant en weigerde aanvankelijk hulp en medewerking aan onderzoek. De agenten hadden sterk het vermoeden dat sprake was van gebruik van alcohol en/of drugs en hielden hem daarop aan.

De scooterbestuurder, een 31-jarige inwoner van Wageningen, had divers letsel waaronder verwondingen aan zijn knie, pols en hoofd en is door de politie naar het ziekenhuis in Ede overgebracht voor de nodige medische zorg. Ook is bloed afgenomen voor nader onderzoek naar rijden onder invloed. De politie stelt verder onderzoek in en zal de verdachte horen zodra dit kan. Van de getuige is een getuigenverklaring opgenomen.

112 Wageningen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Wageningen lees je in onze categorie 112 Nieuws Wageningen. Alle 112 alarmeringen uit Wageningen kan je live volgen via 112 meldingen Wageningen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.