Logo 112Wageningen

Redactie 112 0 reactie(s) do 01 september 2016, 15:28

Man met gestolen auto en valse kentekenplaten op de A12

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:55 uur

BENNEKOM – Woensdagmorgen zagen agenten op de A12 ter hoogte van Bennekom een bestelauto rijden met daarop kentekenplaten waarvan bekend was dat deze vals waren. Onderzoek aan de auto bracht aan het licht dat de auto al eerder was gestolen.

Toen de bestuurder werd staande gehouden, kon hij zich niet legitimeren. Hij bleek later een 40-jarige inwoner van Oss te zijn. Bij controle van het chassisnummer van de auto bleek dat deze op 11 juli 2015 was gestolen. Van de kentekenplaten die op de auto zaten, was op 29 augustus gemeld dat deze vals gebruikt werden. In de bestelauto troffen de agenten benodigdheden aan voor het inrichten van een hennepkwekerij. De Ossenaar is aangehouden en naar het politiebureau overgebracht. De bestelauto en de goederen in de auto werden in beslag genomen.

112 Bennekom

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Bennekom lees je in onze categorie 112 Nieuws Bennekom. Alle 112 alarmeringen uit Bennekom kan je live volgen via 112 meldingen Bennekom.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.