Logo 112Wageningen

Redactie 112 0 reactie(s) vr 09 december 2016, 15:32

Glaasje water

Laatst bijgewerkt: zondag 16:57 uur

EDE – De afgelopen weken heeft de politie meerdere meldingen ontvangen van een nieuwe type “verdachte situatie”. Bij verschillende adressen in Ede werd door onbekende mannen aangebeld. Vervolgens vroegen zij al hijgend om een glas water, kennelijk omdat ze (enorme) dorst hadden.

Dit creatieve acteerwerk werd door sommige mensen serieus genomen. Zij gingen, hoe goed bedoeld ook, een glas water halen voor de onbekende mannen. Bij terugkomst met het glas waren de mannen verdwenen.

De politie vermoedt dan ook dat dit een vorm van een babbeltruc is om zo bij mensen binnen te komen. Gelukkig was 1 van de “slachtoffers” zo slim om de voordeur eerst weer te sluiten alvorens het water te gaan halen, maar een gewaarschuwd mens telt wel voor 2!

Laat vreemde personen nooit zomaar binnen. Bel altijd de politie bij twijfel!

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.