Logo 112Wageningen

Redactie 112 0 reactie(s) di 30 mei 2017, 16:16

Grote zoekactie naar vermiste zwemmer in de Rijn

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 16:59 uur

WAGENINGEN – Bij het Lexkesveer in de Rijn bij Wageningen wordt gezocht naar een vermiste zwemmer.

Volgens de politie wilden twee jongeren de rivier overzwemmen. Een van hen kwam ook aan de overkant, maar de ander ging kopje onder.

Er wordt met onder meer boten en een politiehelikopter naar de zwemmer gezocht. Ook het veer tussen Wageningen en Zetten wordt bij de zoekactie ingezet. Het scheepvaart is stilgelegd.

De twee jongens zijn cliënten van de O.H. Heldringstichting in Zetten. Het is een stichting voor jongeren tussen 12 en 18 jaar met gedragsproblemen. De twee jongens waren weggelopen.

Update

Het lichaam van de drenkeling die gezocht werd in de Rijn bij Wageningen is gevonden. Gaat om een 17-jarige jongen uit Den Bosch.

112 Wageningen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Wageningen lees je in onze categorie 112 Nieuws Wageningen. Alle 112 alarmeringen uit Wageningen kan je live volgen via 112 meldingen Wageningen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.